Erikois Apteekki Erityinen Online-Apteekki Suomessa
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Ostoskori: € 0.00
Ilmainen kuljetus yli 180€ ostoksista

Verkkoapteekkien blogi erektiohäiriöistä ja muista terveyshoitoista.

Erektiovaivojen korjaamiseen on tarjolla yllin kyllin erilaisia lääkkeitä. Suomen kansalaiset vierailevat mielellään Virossa, jossa Tallinna on suosittu määränpää mieskuntoa kohentavan lääkkeen ostoreissulle. Tiesitkö, että erektiolääkkeet ovat helpommin saatavilla apteekistamme lähipostiisi toimitettuna?

Mikä libido oikeastaan on? Vierasperäinen sana tarkoittaa yleismerkityksessään sukupuolista halua tai sukupuoliviettiä. Sukupuoliseen haluun liittyvät niin psyykkiset, fyysiset, lääketieteelliset ja jopa sosiologiset seikat. Libidon eli seksuaalivietin vaihtelut ovat normaaleja ja tavallisia.

Erektio-ongelmat ovat niin yleisiä, että lähes jokaisella miehellä on luultavasti niistä jonkinlaisia kokemuksia. Iso osa ”mieskuntoon” liittyvistä ongelmista on vain ajoittaista tai kestää jonkin tietyn kauden elämässä, esimerkiksi stressaavan elämänvaiheen ajan.

Penispumppuja myydään nykyään monenlaisia ja monenhintaisia. Ensi alkuun asiaan perehtymättömälle penispumppu saattaa kuulostaa hassunkuriselta tai oudolta ajatukselta, mutta kokemusten mukaan ne tosiaan toimivat. Enimmäkseen tulokset penispumpun käyttäjillä näyttävän olevan hyviä. 

Sildenafil on tunnettu ja turvallinen erektiolääke, jota määrätään erilaisiin seksiongelmiin kuten erektion puutteeseen tai sen heikkouteen, erektion liian lyhyeen kestoon tai laukeamiseen liittyviin ongelmiin. Sen vaikuttava aine on nimensä mukaisesti sildenafiili.

Testosteroni on miehen tärkein hormoni, ja sen määrä vaikuttaa miesten hyvinvointiin ja terveyteen ratkaisevasti. Testosteronin määrän väheneminen saattaa aiheuttaa monien muiden elämää haittaavien oireiden lisäksi myös seksuaalisten halujen vähenemistä ja impotenssia.

Miesten erektiohäiriöt ovat erittäin yleisiä. Suomessa impotenssiongelmia esiintyy 40-70-vuotiailla miehillä noin 60-75%:lla, riippuen tutkimuksesta. Myös nuoruuden epävarmuus ja kokemattomuus voivat aiheuttaa erektioon liittyviä haasteita. Valitettavasti näistä ongelmista usein vaietaan ja kärsitään hiljaa, vaikka apua nykyään on helposti saatavilla.

Minun käyttäjä