Erikois Apteekki Erityinen Online-Apteekki Suomessa
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Ostoskori: € 0.00
Nopea toimitus Kaikille EU: n tilauksille

Kuljetus ja toimitus

Kun tilaat erikoisapteekki.com -nettiapteekista tuotteita, ne lähetetään 24 - 72 tunnin kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tällä sivulla kerromme tilaamisesta ja toimituksesta, toimituksen seurannasta, saapumisilmoituksista, odotetusta toimitusajasta ja toimitusmaksuista. Olemme keränneet tälle sivulle lisäksi usein kysyttyjä kysymyksiä tästä aihepiiristä.

Verkkoapteekkimme on 24 tuntia auki vuorokaudessa, mutta tämä ei tarkoita sitä että tilaukset toimitetaan saman tien matkaan. Tilauksen lähettämisaika riippuu myös siitä, onko tilaus tehty viikonloppuna tai mahdollisina lomapäivinä.

Tilauksen jälkeen

Kun olet maksanut tuotteet, saat tuotteiden lähtiessä toimitukseen henkilökohtaisen seurantanumeron. Numerolla voit seurata, missä tuotteet ovat milloinkin kuljetuksessa. Saapumisilmoituksen saat joko tekstiviestinä tai sähköpostiviestinä.

Voit valita rahapussillesi soveltuvan toimitustavan. Toimitusaikaan voivat vaikuttaa monet seikat, jotka eivät johdu apteekistamme, vaan vaikkapa kuljetusyrityksistä ja niiden toiminnasta.

Lähetämme tilaukset niin, että asiakkaidemme intimiteettisuoja ei kärsi millään tavalla. Pakkauksista ei voida tulkita niiden sisältöä, eikä lähettäjästä ilmene millään tavalla se, että toimitamme erektiolääkkeitä ja seksuaalisia kokemuksia parantavia valmisteita. Asiakas voi hakea siis huoletta tilauksensa postista.

Voit tarkistaa vielä toimitusmaksun suuruuden, ennen kuin hyväksyt tilauksen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä kuljetusyritys hoitaa toimituksen? 

Tämä riippuu toimitustavasta. Eri paikallisposteja ja kuljetusyrityksiä saatetaan käyttää toimitukseen.

Voiko asiakas seurata kuljetuksen etenemistä? 

Kyllä, käyttäen https://www.17track.net -sivustoa. Asiakas vastaanottaa seurantanumeron sähköpostissa ja tämä varmistaa samalla että tilaus on lähtenyt matkaan. Seurantanumero aktivoidaan 24 - 48 tunnin kuluessa edellä mainitun sähköpostiviestin vastaanottamisesta. Asiakkaan tulee odottaa kunnen tilauksen tila on tarkistettu.

Paljonko toimitus maksaa? 

Tämä riippuu toimitusmaan käyttämästä kuljetuspalvelusta sekä kuljetuksen tyypistä (tavallinen vai pikakuljetus).

Onko maksuton toimitus saatavilla? 

Kyllä, jos tilauksen arvo on yhtä kuin tai enemmän kuin 200 euroa. Huomaathan, että 200 eurolla voi saada pitkäksi aikaa tarvittavia lääkevalmisteita halvemmalla kuin mistään muusta suomalaisesta apteekista. Siksi kannattaa tilata kerralla useampia lääketuotteita, varsinkin koska lääkkeiden viimeinen käyttöpäivä ei umpeudu aivan heti.

Mitä tehdä, jos tuote on vioittunut kuljetuksessa? 

Asiakkaiden tulisi ottaa yhteyttä erikoisapteekki.com -verkkoapteekkiin sähköpostitse. Jos mahdollista, mukaan tulisi liittää kuva tai video vioittuneista tuotteista. Jos tuotteet ovat kärsineet kuljetuksessa silmiinnähtävästi, erikoisapteekki.com saattaa lähettää saman tuotteen ilmaiseksi.

Mitkä ovat toimitusehdot? 

Tavallinen kuljetus kestää 7 aina 21 päivään tilauksen lähettämisestä. Pikakuljetus kestää 5 - 7 päivää tilauksen lähettämisestä. Jos pikakuljetuksena lähetetty tilaus ei ole toimitettu seitsemän päivän sisällä, on hyvinkin mahdollista että toimitusosoitteessa on ollut jokin ongelma. Asiakkaan tulee tässä tapauksessa ottaa yhteyttä kuljetusyhtiöön selvittääkseen syyn viivästymiselle.

Kuinka tullin kanssa toimitaan? 

Jos asiakas vastaanottaa kirjeen maansa tulliviranomaiselta, joissa pyydetään maksamaan tullauksesta, asiakkaan tulisi pyytää tullauksen sivuuttamista ja kieltäytyä toimituksesta. Tuotepaketti tullaan palauttamaan lähettäjälle. Tämän jälkeen asiakkaan täytyy ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta he voivat lähettää uuden pakkauksen niin pian kuin mahdollista - ja ilman lisäkuluja.

Entä jos minulla on muita kysymyksiä, joihin en ole saanut vastausta? 

Jos asiakkaalla on muita kysymyksiä koskien tilausta, toimitusta tai kuittia, hän voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai erikoisapteekki.com -apteekin yhteydenottolomakkeella. Tilauksen numeron liittäminen voi helpottaa erikoisapteekki.com -asiakaspalvelua selvittämään tiedustelun vikkelämmin.

Onko tuotteiden tilaaminen turvallista apteekistanne? 

Myymme ainoastaan testattuja lääkkeitä ja muita valmisteita apteekistamme. Tilaukset toimitetaan tunnettujen ja luotettavien kuljetusyritysten toimesta. Asiakas voi seurata myös tilauksen etenemistä seurantanumerolla. Tilaaminen on turvallista myös intimiteettisuoja huomioon ottaen. Tilausten sisältö ei paljastu ulkopuolisille missään vaiheessa, eikä pakkauksesta voi päätellä minkälaisia tuotteita se sisältää.

Toimitetaanko tilaukset joka puolelle Suomea? 

Kyllä toimitetaan. Tilaukset toimitetaan asiakkaan kotiosoitteen lähimpään postiin tai muuhun noutopaikkaan.

Voinko valita kuljetuksen sijaan tuotteiden noudon? 

Tuotteiden nouto ei ole mahdollista. Apteekillamme ei ole kivijalkaliikkeitä Suomessa, vaan toimimme pelkästään nettiapteekkina.

Sain kuljetuksessa väärän tuotteen. Mitä teen? 

Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai verkkolomakkeella. Jos mahdollista, liitä viestin yhteyteen valokuva vastaanottamastasi lääketuotteesta. Annamme tämän jälkeen ohjeet tavaran palautukseen ja korvaavan tuotteen vastaanottamiseen.

Minun käyttäjä