Erikois Apteekki Erityinen Online-Apteekki Suomessa
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Ostoskori: € 0.00
Ilmainen kuljetus yli 180€ ostoksista

Levitra Brändi

4.7

Alkuperäinen Levitra verkkoapteekistamme nopealla toimituksella

Siittimen kiihottumiseen ja jäykistymiseen vaikuttavat negatiivisella tavalla fyysiset ja psyykkiset seikat. Erektiota heikentävä ja kiihottumista vähentävä probleema voi olla ohimenevä, mutta pidentyessään se vaikuttaa suhteessa olevien miespuolisten osapuolten lisäksi seksisuhteen vastapuolina oleviin partnereihin. Näiden ongelmien syitä on olemassa monenlaisia. Muut lääkkeet, hormonit ja verenkierron häiriöt häiritsevät joskus peniksen vahvan ja pitkäkestoisen jäykistymisestä.

Annostus:
Pakkaus Pilleriä kohden Hinta Säästöt Bonus
20mg x 4 pillerit € 7.90 € 31.61 Osta
20mg x 12 pillerit € 4.91 € 58.93 € 35.90 2 pillerit Osta
20mg x 24 pillerit € 3.82 € 91.70 € 97.96 3 pillerit Osta
20mg x 48 pillerit € 3.30 € 158.48 € 220.84 5 pillerit Osta
20mg x 96 pillerit € 2.91 € 279.69 € 478.95 5 pillerit Osta
20mg x 120 pillerit € 2.90 € 347.87 € 600.43 5 pillerit Osta

Levitra on nopeavaikutteinen erektiolääke, joka tuli markkinoille 15 vuotta sitten muiden erektiota kohentavien lääkkeiden ohelle. Originaali versio tästä lääkkeestä on saatavilla netistä apteekistamme, joka ottaa lääketilaukset vastaan jokaisella kellonlyömällä ja viikon jokaisena päivänä! Tuotteiden toimitukset lähtevät nopeasti varastostamme ja ne saapuvat tilaajan lähimpään postiin noudettavaksi.

Osta Levitraa apteekistamme – reseptivapaasti

Originelli Levitra sisältää Vardenafiilia, joka on tämän erektiolääkevalmisteen vaikuttava ainesosa. Se toimii samaan tapaan kuin monissa muissa erektioon vaikuttavissa lääkkeissä olevat komponentit. Ainesosa estää PDE5-entsyymiä hidastamasta ja jarruttamasta verenkiertoa miehen sukupuolielimen paisuvaiskudokseen. Lääkeaine vaikuttaa kuitenkin vauhdikkaammin kuin kilpailijansa. Vaikutusaika on verrattain yhtä kestävä kuin monissa peniksen jäykistymiseen auttavissa lääkevalmisteissa: 4 - 5 tuntia. Vaikutus käynnistyy jo 25-60 minuutin kuluttua lääkeaineen suuhun nappaamisesta. Erektiolääkevalmiste on reseptivapaa lääke verkkoapteekissamme. Osta Levitraa meidän apteekistamme - suosittelemme kuitenkin tiedustelemaan terveydenhuollosta lausuntoa ennen sen nauttimista.

Levitra 20 mg annokset – luotettava apteekki toimittajana, tilaukset netistä

Nettiapteekistamme voit tilata enimmäismäärältään 20 mg annoksen. Hoito on syytä aloittaa 10 mg annoskoolla – tällä hetkellä emme myy 10 mg annostusta, mutta kun tilaat uutiskirjeemme, olet ensimmäisten joukossa kuulemassa annoskoon ollessa saatavilla! Voit tarpeen tullessa puolittaa 20 milligramman lääketabletin keskeltä. Yhden vuorokauden sisällä saa nauttia enimmillään yhden annoksen. Potenssia parantava lääke on tarkoitettu käytettäväksi vain tarvittaessa. Niitä ei pidä siemaista jatkuvasti erektion kohentamiseen ja parannuskeinoksi - vain silloin jos mies ei erektiosta muutoin suoriudu. Kysy terveydenhoidosta ohjenuoria, voitko ottaa tavallista suurempia tai pienempiä annoksia.

Jos olet ruokaillut juuri ennen tabletin ottamista, saattaa lääkevalmisteen tavoitellun vaikutuksen alkamisaika hidastua. Pieni alkoholimäärä ei haittaa vaikutusta, joten voit nauttia Levitraa vaikka romanttisen illallisen yhteydessä.

Levitran vaikutus on tutkittu juttu

Vardenafiilia lääkkeissään käyttävistä, erektiohäiriöistä kärsivistä on tehty laaja tutkimus. Vardenafiili-ainesosaa sisältävistä erektiolääkkeitä kuluttavista 80% saa erektion. 65%:lla näistä erektiolääkeasiakkaista peniksen riittävä jäykistyneisyys kestää yhdynnän loppuun asti. Verenpainepotilaista 74 % ja diabeetikoista, sokeritautiin sairastuneista 48% onnistuu erektiossa vaikuttavaa ainesta sisältävän lääkevalmisteen avulla.

Reseptivapaa erektiolääke – tilaa ja nouda 20 mg annos postista Suomessa

Erektiolääkkeet kuten reseptivapaa Levitra-valmiste voi parhaassa tapauksessa pelastaa pari-tai seksisuhteen, joka on kärsinyt seksittömyydestä erektiohäiriöiden johdosta. 24 h vuorokaudessa operoiva apteekkimme toimittaa nettitilaukset vauhdikkaasti postikonttoriisi. Levitran hinta on merkittävästi huokeampi apteekissamme, kuin mitä Suomessa tai naapurimaissamme Virossa tai Venäjällä. Reseptin hankkiminen lääkevalmisteen ostamiseksi ei ole olennaista, mutta tarkempi lääkärin konsultaatio sen soveltuvuudesta on suotavaa.

Osta aito erektiolääkevalmiste monipuolisesta myymälästämme, jossa hinta ei estä lääkkeiden hankintaa! Jokainen myymämme lääke on reseptistä vapaa henkilökohtaiseen käyttöön. Toimitamme ainoastaan aitoja tuotteita. Joka puolelle kotimaatamme!

Erektiolääkkeen mahdolliset sivuvaikutukset

Levitran tunnetuimmat sivuvaikutukset ovat päänsärky tai oireet iholla. Lääkeainetta käyttävillä on noteerattu kokemuksia seuraavista: huimaus, nenän tukkoisuus, pahoinvointi ja muut vatsan alueen oireet. Heikentävää vaikutusta voi ilmetä hetkellisesti näköön. Lääkäriin hakeudutaan pikimmiten, jos penis on erektioasennossa monia tunteja annostuksen nauttimisen jälkeen ja jäykistyneessä sukupuolielimessä tuntuu kipua. Tämä erektiota tehostava lääkevalmiste ei ole soveltuva yhdessä nitraattivalmisteiden ja toisten erektiolääkkeiden kanssa. Jos muut lääkevalmisteet ja samanaikainen vardenafiili-ainesosaa hyödyntävän lääkeaineen käyttö mietityttää, kysy etukäteen lääkäriltä ohjeita.

Minun käyttäjä