Erikois Apteekki Erityinen Online-Apteekki Suomessa
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Ostoskori: € 0.00
Ilmainen kuljetus yli 180€ ostoksista

Penispumppu - hyötyjä ja kokemuksia impotenssista kärsivillä miehillä

Penispumppuja myydään nykyään monenlaisia ja monenhintaisia. Ensi alkuun asiaan perehtymättömälle penispumppu saattaa kuulostaa hassunkuriselta tai oudolta ajatukselta, mutta kokemusten mukaan ne tosiaan toimivat. Enimmäkseen tulokset penispumpun käyttäjillä näyttävän olevan hyviä. 

Mikä on penispumppu? 

Penispumppu eli tyhjiöpumppu on laite, jonka tarkoitus on suurentaa penistä ja parantaa erektiota. Se tapahtuu vilkastuttamalla ja parantamalla peniksen verenkiertoa. Pumpun sanotaan parantavan myös peniksen tuntoherkkyyttä. Sitä voidaan käyttää sekä itsetyydytyksen yhteydessä että kumppanin kanssa ennen seksiä ja yhdyntää. Penispumppuja on monenlaisia ja monenhintaisia, muutamasta kympistä useaan sataan euroon. Jo parilla kympillä pääsee alkuun penispumppukokeiluissa.

Penispumpun toiminta perustuu alipaineeseen. Penis asetetaan pumpun sisälle ja pumppu luo alipaineen peniksen ympärille aikaansaaden kookkaamman ja kovemman erektion. Penispumpun vaikutus on väliaikainen, vaikka jotkut käyttäjät kokevat sen suurentaneen penistä myös pidemmäksi aikaa. Toiveajattelua tai ei, ainakin ajatuksesta näyttää tulevan parempi mieli.

Penispumpputyypit

Penispumppuja on erilaisia. Ensimmäiset pumput olivat ilmakäyttöisiä. Niissä sylinteri täytetään ilmalla, jonka jälkeen ilma imetään pois ja luodaan alipaine. Näiden haasteena saattaa olla alipaineen säätelyn hankaluus. Ilmakäyttöiset pumput ovat usein edullisia ja usein myös ihan toimivia.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Osta alkuperäinen Cialis 20 mg ilman reseptiä nettiapteekista Suomessa halvalla

Vesikäyttöisiä pumppuja markkinoilla on ollut kymmenisen vuotta. Ne ovat nykyään ehkä suosituimpia penispumppuja. Tässä pumpputyypissä vesi saa aikaan tarvittavan paineen. Tällä tekniikalla penis täyttyy verellä tasaisemmin, eikä laitteeseen jää haittaavia ilmataskuja. Ne ovat hellempiä ja miellyttävämpiä käyttää. Niiden hinnat ovat myös ilmakäyttöisiä pumppuja korkeammat.

Penispumppuja löytyy myös patterikäyttöisinä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi liikuntarajoitteisille tai fyysisesti heikoille henkilöille.

Toimiiko penispumppu todella?

Penispumppuja tuskin olisi myynnissä niin laajalti ja niin paljon erilaisia, jos ne eivät toimisi. Ja kun selailee penispumppuja myyjien verkkokauppojen tuotearvioita, voi selkeästi nähdä, että penispumput todella toimivat! Penispumppuja on ollutkin markkinoilla jo kauan.

Penispumpun vaikutus ei ole pysyvä, vaan vaikutus kestää muutaman tunnin. Jotkut käyttäjät tosin raportoivat pidempikestoisesta, jopa pysyvästä peniksen koon kasvusta, mutta sitä ei penispumppujen tuotekuvauksissa luvata. Pysyvän peniksen koon muutoksen voi saada vain penisleikkaukselle, mutta se on hyvin vaativa ja riskialtis leikkaus, johon ei ryhdytä kevyin vaan useimmiten lääketieteellisin perustein.

Paras penispumppu kullekin löytyy lukemalla tuoteselosteita ja arvioita. Joissain pumpuissa on mainittu käyttäjän peniksen maksimikoko, joka sekin tulee huomioida ostosta tehdessä. Jotkut pumput vaativat suihkun tai veden käyttöä, toiset taas toimivat ilman avulla. Kalliimmat laitteet ovat tehokkaampia, ergonomisempia, helppokäyttöisempiä ja niissä syntyy usein suurempi alipaine.

Penispumpun hyödyt ja käyttötarkoitukset

Vaikka periaatteessa peniksen koolla ei pitäisi olla niin suurta merkitystä, varsinkin kun hyvä seksi on muutakin kuin yhdyntää (muistetaanpa myös se klitoris), tuntuu yhteiskunnassa edelleen olevan vallalla ajatus, että ”mitä suurempi sen parempi”. Hyvin pieni peniksen koko voi olla miehelle henkisesti kova pala, ja turvallinen ja helppo tapa kasvattaa peniksen kokoa on monelle miehelle suorastaan pelastus. Penispumpun hyödyt ovat moninaisia:

  • suurempi peniksen koko erektiossa
  • voimakkaampi ja pitkäkestoisempi erektio ja nautinto
  • lisää peniksen tuntoherkkyyttä
  • parantaa seksuaalista kestävyyttä
  • auttaa erektio-ongelmiin esimerkiksi miehen ikääntyessä
  • saattaa lisätä miehen itsetuntoa ja seksuaalista varmuutta
  • käytetään joskus lääkärin määräyksestä eturauhasleikkauksen jälkeen
  • penispumput ovat turvallisia käyttää

Penispumpun käyttö on yksinkertaista

Penispumpun käyttötavat vaihtelevat hieman tyypin mukaan. Osa toimii pelkällä alipaineella, osaan käytetään myös vettä eli pumppua käytetään suihkussa. Jotkin pumput ovat käsikäyttöisiä ja toiset mekaanisia.

Penis asetetaan laitteen sylinteriin ja pumpulla sylinteriin luodaan alipaine. Sylintereitä on muovisia tai lasisia. Alipainetta lisätään pikku hiljaa, tarpeen mukaan. Hyvissä pumpuissa on myös turvallisuusventtiili, jonka avulla alipaineen saa tasattua tarvittaessa nopeasti. Alipainetta voidaan säätää myös laitteen mekaanisella kahvalla tai pumppuosan reiällä.

Usein penispumpun kanssa käytetään penisrengasta, jolla veren takaisinvirtaus pois peniksestä estetään. Näin erektiosta voi tulla vieläkin kovempi ja pitkäkestoisempi. Penisrengas voidaan asettaa elimeen ennen pumppausta tai sen aikana tai jälkeen. Penisrenkaitakin on olemassa monenlaisia: eri materiaaleista, kiinteän kokoisia tai säädettäviä. Paras vaikutus ja teho pumpusta saadaan yleensä juuri penisrenkaan kanssa.

Joissain pumpuissa on kokotaulukko, jolla peniksen isoontumista voi seurata. Joihinkin kuuluu mukana myös erikokoisia suukappaleita, joten pumppu sopii erikokoisille peniksille. Tarkista ostaessasi penispumppua, että mukana tulee hyvä käyttöohje ja että sen koko ja ominaisuudet sopivat sinulle.

Kokemuksia penispumpuista - sehän toimii!

Yleisesti ottaen penispumput saavat käyttäjiltään positiivista palautetta. Usein niiden toimivuutta ensin epäilleet miehet ovatkin positiivisesti yllättyneitä niiden toimivuudesta ja hyödyistä. Erektion kokoa ja kestoa kiitellään, ja seksielämän kerrotaan parantuneen huomattavasti. Jotkut mainitsevat peniksen pintasuonien kasvaneen tai tulleen näkyvimmiksi, mutta usein sitä pidetään vain positiivisena asiana. Monen naisen mielestä se onkin kiihottavaa. Muutenkin kumppanin tyytyväisyyden kerrottiin kohonneen ja miehen epävarmuuden liittyen seksiin ja erektioon vähentyneen.

Joillakin miehillä erektio kuitenkin lopahti heti pumpun irrottamisen jälkeen ja toiset kokivat käytön kivuliaaksi. Joillekin sopivan pumpun löytäminen vaati useamman erilaisen pumpun kokeilua.

Kokeilun arvoinen seksilaite

Mikäli erektiossa on haasteita tai mies haluaa isomman ja kovemman peniksen, voi penispumppu hyvinkin olla kokeilun arvoinen asia. Vaikkei wikipedia aiheesta vielä paljoa kirjoitakaan, miesten kokemukset puhuvat puolestaan. Penispumput ovat tulleet markkinoille ja käyttöön jäädäkseen.

Minun käyttäjä