Erikois Apteekki Erityinen Online-Apteekki Suomessa
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Ostoskori: € 0.00
Ilmainen kuljetus yli 180€ ostoksista

Tietosuojakäytäntö

Erikoisapteekki.com -verkkoapteekki on tiukan yksityisyydensuojan noudattaja. Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja ja tilaustietoja luottamuksella ja hyvin varovaisesti, etteivät asiakkaiden tietosuojaa koskevat asiat vaarannu missään vaiheessa. Tietoja, joita nettiapteekkimme käsittelee, ohjaavat esimerkiksi EU:n yleinen tietosuojalaki. Asiakkaiden intimiteettisuoja ei vaarannu missään vaiheessa.

Nettiapteekin verkko-ostokset ovat asiakkaille turvallisia. Erikoisapteekki.com käyttää SSL-salausta (Secure Socket Layer), joka on vahvuudeltaan 256-bittinen. Tämä tekniikka huolehtii siitä, ettei mikään henkilökohtainen tieto joudu vääriin käsiin. Laskutukseen käytettävä tekniikka on kolmannen osapuolten toimittamaa, mutta vaadimme myös näiltä osapuolilta sataprosenttista luotettavuutta. Käyttämämme maksutavat ovat tunnettujen luottokorttiyhtiöiden kortteja.

Yksityisyyskäytäntömme kerää tietoja asiakkaista, mutta ne ovat tarkoitettu vain ostotapahtuman parantamiseen. Kerromme myös käytännöistämme avoimesti ja asiakas voi milloin vain pyytää itselleen keräämiämme tietoja, jos hän näin haluaa. Erikoisapteekki.com saattaa joskus luovuttaa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, jos tämä on tarpeen tilausten onnistumiseksi.

Henkilökohtaiset tiedot ja niiden kerääminen

Asiakkaistamme keräämämme tiedot ovat kerätty vain siksi, että voimme tarjota palveluamme parhaimmalla mahdollisella tavalla. Verkkoapteekkimme tilin tekemisen yhteydessä asiakas syöttää itsestään henkilötietoja, joiden avulla tilaaminen sujuvoituu jatkossa. Kun saamme yhteystietosi, voimme lähettää sinulle tarjouksia tai ottaa yhteyttä esimerkiksi tilauksessa koituneiden mahdollisten ongelmien vuoksi. Keräämme myös tietoja käyttämistäsi käyttöjärjestelmästä, selaimesta ja laitteesta, jolla vierailet Erikoisapteekki.com -sivuilla. Näiden tietojen pohjalta voimme tarjota sivustomme skaalautuvuuden ja responsiivuuden niin korkealaatuisesti kuin mahdollista, huolimatta siitä mikä laite sinulla on verkossa selailuun käytössä.

Keräämme asiakkaistamme seuraavat henkilökohtaiset tiedot. Osa näistä tiedoista voi olla asiakkaiden itsensä ilmoittamia ja osa saadaan selville hyväksyttyjen evästeiden avulla.

  • Ikä
  • Sukupuoli
  • Tietoja asiakkaan terveydestä
  • Kotiosoite
  • Postinumero
  • Kaupunki
  • Maa
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • IP-osoite
  • Maksutiedot

Erikoisapteekki.com käsittelee tietoja, joita asiakkaamme ilmoittavat meille. Tämä voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun asiakas rekisteröityy palveluumme. Tietoja voi saapua meille myös kolmansilta osapuolilta. Asiakkaan hyväksyessä evästeet verkkosivuillamme keräämme tietoa pääasiassa verkkoapteekilla käyttäytymiseen liittyen.

Kun rekisteröidyt erikoisapteekki.com -apteekkiin, sinua pyydetään syöttämään henkilötietosi. Samalla hyväksyt verkkoapteekin yksityisyyskäytännöt ja annat luvan henkilötietojen säilyttämiseen. Hyväksyt samalla, että syöttämäsi henkilötiedot pitävät paikkansa. Huomaathan myös että verkkoapteekkimme asiakkaana tulee olla täysikäinen (18-vuotias tai yli) jotta voit tilata tuotteita.

  • Henkilökohtaisten tietojen käsittely
  • Käytämme henkilökohtaisia tietojasi muun muassa seuraaviin tarkoituksiin.
  • Verkkoapteekkimme valikoiman ja palveluiden kehittäminen
  • Maksutapahtumiin liittyvät tiedot
  • Tilausten ja mahdollisten palautusten käsitteleminen
  • Asiakaspalautteiden käsitteleminen ja palautteisiin vastaaminen

Käsittelemme henkilötietoja siihenkin, että voimme tarjota tarjouksia ja alennuksia lääketuotteistamme. Jos ostoskorissa ollutta tilausta ei ole suoritettu loppuun, saatamme muistuttaa tästä.

Tietojen säilytysaika

Emme säilytä tietojasi tai käsittele tietojasi, jos perut suostumuksen niiden käsittelemiseen tai säilyttämiseen. Jos haluat lopettaa uutiskirjeen tilauksesi, poistamme sähköpostiosoitteesi ilmoitettuasi tästä yrityksellemme.

Asiakkaiden tiedot ovat säilössä niin pitkään kuin asiakas pyytää niitä poistamaan. Muussa tapauksessa yleisimpiä tietoja säilytetään viisi (5) vuotta, keskimäärin.

Palautteisiin ja reklamaatioihin liittyvät tiedot säilytämme yleisesti ottaen niin kauan, kun se on tarkoituksenmukaista asian hoitamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkailla on oikeus päästä lukemaan omat henkilötietonsa. Apteekkimme ilmoittaa asiakaspalvelun kautta asiakkaille, mitä tietoja tai onko tietoja rekisterissä erikoisapteekki.com -apteekissa. Asiakas voi pyytää tietojaan nähtäväksi asiakaspalvelustamme sähköpostitse.

Asiakas voi pyytää asiakaspalvelustamme tietojen korjaamista, jos ne ovat virheellisiä. Apteekkimme korjaa oikean tiedon rekistereihimme saatuaan oikaisun.

Asiakas voi halutessaan pyytää asiakaspalvelua poistamaan tiedot apteekkimme rekisteristä.

Jos asiakas ei halua apteekkia luovuttamaan tietoja muille osapuolille, asiakas voi pyytää tätä asiakaspalvelusta sähköpostitse.

Jos asiakas on aiemmin antanut suostumuksen esimerkiksi mainosten lähettämiseen tai uutiskirjeen vastaanottamiseen, hän voi peruuttaa suostumuksen asiakaspalvelumme kautta.

Mainokset ja tarjoukset

Saatamme käyttää henkilötietojasi mainosten kohdentamiseen. Mainoksilla tarkoitamme esimerkiksi sähköpostiviestejä lääkkeistämme tai muista valmisteistamme, joita myymme verkkoapteekissamme.

Jos olet jättänyt sähköpostiosoitteesi verkkoapteekkimme käyttöön ja hyväksynyt uutiskirjeen, tulet vastaanottamaan tarjouksia ja alennuksia sisältäviä uutiskirjeitä, jotka luetaan mainosviesteiksi.

Emme myy henkilökohtaisia tietoja mainostamiseen ja markkinointia varten muille yrityksemme ulkopuolisille tahoille. Voit myös pyytää meitä lopettamaan mainostamiseen tarkoitettu kohdennettu viestintä silloin kun haluat, asiakaspalvelumme kautta sähköpostitse.

Tietojen käsittelystä vastaavat alihankkijat

Teemme ajoittain yhteistyötä alihankkijoiden ja muiden kumppaneiden kanssa voidaksemme tarjota palveluitamme tehokkaammin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vakituiset alihankkijammekin saattavat joskus tarvita pääsyn asiakastietoihin. On kuitenkin tärkeää huomioida, ettei alihankkijoillamme ole oikeutta käyttää sinua koskevia tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin paremman palvelun tarjoamiseen. Kaiken tietojen käytön tulee tapahtua erikoisapteekki.com -apteekin määrittelemien ehtojen mukaisella tavalla.

Tietyillä alihankkijoilla voi olla liiketoimintaa Suomen ja ETA-alueen ulkopuolella. Jos luovutamme tietojasi EU- ja ETA-alueen ulkopuolella toimivalle kumppaniyritykselle, suoritamme tarvittavat toimenpiteet jotta voimme varmistua, että tietojesi käsittely tapahtuu asianmukaisia lakeja noudattaen.

Valitusoikeus

Asiakkaan on oikeus suorittaa valitus, jos hän kokee, ettei erikoisapteekki.com käsittele asiakkaan omia tietoja Euroopan unionin GDPR / tietosuoja-asetuksen vaatimalla tavalla. Valitus tästä tehdään maan tietosuojaviranomaiselle.

Muutokset yksityisyyskäytäntöön

Jos erikoisapteekki.com tekee pieniäkin muutoksia yksityisyyskäytäntöön, me tiedotamme tästä automaattisesti. Asiakkaan ei tarvitse kysellä tästä tai seurata yksityisyyskäytännön muutoksia itse, vaan erikoisapteekki.com -nettiapteekki huolehtii muutosten tiedottamisesta kaikille asiakkailleen, joiden henkilötietoja apteekilla on rekistereissään. Tiedotamme muutoksista sekä sähköpostitse erikseen, uutiskirjeiden mukana sekä verkkosivuillamme, ennen kuin muutokset tulevat voimaan. Tämä siksi että asiakkaat voivat etukäteen päättää, hyväksyvätkö he muutokset yksityisyyskäytännössä. Tarvittaessa he voivat olla hyväksymättä ja jatkamatta palvelun käyttöä samaan tapaan.

Evästeet

Erikoisapteekki.com käyttää evästeitä (englanniksi cookies) kuten muut nettiapteekit, verkkokaupat tai vastaavat sivustot. Evästeet ovat tietokoneelle tai mobiililaitteelle ladattavia tekstitiedostoja, jotka optimoivat käyttäjäkokemusta sivustollamme vieraillessasi.

Syy miksi käytämme evästeitä ja miksi niitä on toisinaan talletettava omalle internetin käyttöön tarkoitetulle laitteelle (tietokone, mobiililaite), avataan myös tässä artikkelissa. Avaamme lisäksi kuinka estät evästeiden talletuksen. Estäminen voi pahimmassa tapauksessa muodostaa joidenkin sivuston osien toimivuuden heikommaksi, kuin ennen estämistä.

Valitettavasti evästeiden pois päältä asettaminen ei ole tavallisesti mahdollista ilman, että evästeiden toiminta ja apteekkisivustollemme lisätyt ominaisuudet estetään kokonaan. Evästeitä ei kannata välttämättä estää tai asettaa pois päältä, jos ei ole aivan varma, tarvitaanko niitä vai ei. Jos niitä käytetään erityisesti asiakkaan käyttämän palvelun tarjoamiseen, ei evästeiden pois päältä asettaminen ole suositeltavaa.

Estät helpoiten evästeiden talletuksen muuttamalla internetselaimesi asetuksia (katso käyttämäsi nettiselaimen ohjesivut). Huomaa että evästeiden pois päältä kytkeminen vaikuttaa tämän ja useimpien muiden käyttämiesi sivustojen toimintaan. Evästeiden pois päältä asettaminen tarkoittaa yleensä myös erikoisapteekki.com -nettiapteekin tiettyjen toimintojen ja ominaisuuksien pois päältä asettamista.

Jos luot tilin apteekkiimme, käytämme evästeitä tilille kirjautumisen hallinnointiin ja muuhun ylläpitotoimintoihin. Evästeet poistetaan yleensä kun kirjaudut pois tililtäsi. Joissakin tapauksissa evästeet säilyvät, jotta verkkoapteekkiimme kohdentuvat henkilökohtaiset mieltymykset tunnistetaan uudestaan kirjauduttuasi ulos tililtä.

Käytämme evästeitä ollessasi kirjautunut verkkokauppamme tilille, jotta pystymme muistamaan kirjautumisesi. Sinun ei tarvitse kirjautua tilillesi aina käytyäsi jollakin toisella sivulla. Nämä evästeet poistetaan kirjautuessasi ulos tililtäsi. Tällä varmistetaan että voit käyttää vain eräitä rajattuja ominaisuuksia ja nettiapteekkimme alueita.

Nettiapteekissamme on lisäksi uutiskirjeiden tilauspalveluja. Evästeiden avulla sinut voidaan tunnistaa, jos olet jo rekisteröitynyt tällaisiin tilauspalveluihin.

Koska voit maksaa verkkokaupassamme, tarvitsemme tällöin joitakin evästeitä tilaustesi tunnistamiseen ja siksi, että tilauksesi asianmukainen käsittely varmistetaan,

Analytiikkatyökalut

Erikoisapteekki.com saattaa käyttää sivuston kävijöiden/vierailijoiden seurantaan tarkoitettua ohjelmistoa, kuten Google Analytics. Ohjelmistot tarjoavat perustietoa sivustolla vierailevien asiakkaiden verkkokäyttäytymisestä. Google (tai muut palveluntarjoajat) saattavat käyttää evästeitä ohjelmistoissaan, jotka kestänevät minuuteista vuosiin. Tällaisia evästeitä käytetään vaikkapa seuraamiseen selvittämiseksi, onko kävijä sivustolla ensimmäistä kertaa vai uudelleen palaava asiakas. Ohjelmalla voidaan seurata sivustomme vierailijoiden yleistä käyttäytymistä.

Muut käytännöt ja ohjeet

Jos tästä erikoisapteekki.com -nettiapteekin yksityisyyskäytäntöjä koskevalta sivulta ei löytynyt tietoa jonka haluat tietää, suosittelemme lukemaan myös muut ohjeet sivuiltamme. Nämä sivut ovat nimeltään Tietoa meistä, Kuinka ostaa ja Tilaus ja toimitus. Näillä sivuilla kerromme lisää yrityksemme toimintatavoista ja käytänteistä, sekä tietenkin asiakkaita kiinnostavista asioista koskien lääkkeiden tilausta ja toimitusta sekä niiden maksamista. Erityisesti tilaukseen ja toimitukseen liittyvät kysymykset ottavat kantaa myös asiakkaan yksityisyyskäytäntöön esimerkiksi siinä tapauksessa, kuinka huomaamattomasti erektiolääkkeet lähetetään postissa ilman että asiakkaan yksityisyydensuoja vaarantuu missään vaiheessa. Jos näiltä sivuilta ei löydy tyydyttävää vastausta, kehotamme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.